,
Átlagos tápérték adatok (100 g / 90 g [napi adag] / 45 g [egy adag]) | 100 g | 90 g | 45 g | RI* (90 g) |
Energia | 1383 kJ/ 331 kcal | 1245 kJ / 298 kcal | 623 kJ / 149 kcal | 15% |
Zsír | 3,7 g | 3,3 g | 1,65 g | 5% |
amelyből telített zsírsavak | 2,2 g | 2 g | 1 g | 10% |
Szénhidrát | 22,2 g | 19,9 g | 9,95 g | 8% |
Fehérje | 50,3 g | 45,2 g | 22,6 g | 90% |
Só | 0,3 g | 0,27 g | 0,14 g | 5% |
*RI: Referencia beviteli érték átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal) |
ÖSSZETÉTEL
CSOKOLÁDÉ CREME íz: tejsavófehérje koncentrátum, kalcium kazeinát, glutamin peptidek, dextróz, lecitin, aroma (csokoládé krém), édesítőszer (szukralóz), zsírtalanított kakaópor.
VANÍLIÁS TEJBERIZS íz: tejsavófehérje koncentrátum, kalcium kazeinát, glutamin-peptidek, dextróz, lecitin, aroma (vaníliás tejberizs), színezőanyag (kurkuma), édesítőszer (szukralóz).
EPER FEHÉRCSOKOLÁDÉ íz: tejsavófehérje koncentrátum, kalcium kazeinát, glutamin peptidek, dextróz, lecitin, aroma (eper fehércsokoládé), színezőanyag (cékla), édesítőszer (szukralóz).
COOKIES NUGÁT íz: tejsavófehérje, kalcium kazeinát, glutamin peptidek, dextróz, lecitin, aroma (cookies nugát), édesítőszer (szukralóz).
JOGHURT RICOTTA íz: tejsavófehérje, kalcium kazeinát, glutamin peptidek, dextróz, lecitin, aroma (joghurt ricotta), édesítőszer (szukralóz).
KISZERELÉS
Nettó tömeg: 2000 g (44 adag) - a csomagolás tartalmazza az adagolókanalat
ALLERGÉN INFORMÁCIÓ
Az allergén anyagok az összetevők között félkövér betűvel kiemelve találhatók. Glutént, tejet, szóját, tojást és mogyoróféléket feldolgozó üzemben készült.
Figyelmeztetés
A BodyBulldozer Best Whey Professional fogyasztása a mindennapi rendszeres táplálkozással összekötve szükségszerű. Fogyasztása nem ajánlott gyermekek, várandós és szoptató nők számára. Az ajánlott napi adagmennyiséget nem szabad túllépni. A BodyBulldozer Best Whey Professional protein italpor nem használható a változatos étel helyettesítésére. A termék nem hivatott gyógyításra illetve betegségmegelőzésre.
Tárolás
Tartsa jól lezárva száraz helyen 5-25°C hőmérsékleten, 70%,relatív páratartalom alatti térben, gyermekektől elzárva, hőhatástól és közvetlen napsütéstől védve. A felnyitását követően fogyasztja el a nyitástól számított hat hónapon belül.